Sinterklaasherinneringen

Autootjes….de Herinnering van…

 

Michelle…

4cd85547c81a1-imagesHet was 5 December en ik en mijn 2 zusjes zaten vol spanning af te wachten wanneer er nou eens op die deur gebonsd zou worden. En toen na een tijdje was het zover, wat spannend.. we renden naar die deur toe deden hem open keken en….zagen alleen een briefje hangen waar op stond “kijk in de oven” dus toen renden we naar de oven deden de oven open en daar lag weer een briefje in waar op stond “kijk in de slaapkamer van papa en mama”. Nou je raad het al wij naar boven rennen en toen hing daar weer een briefje kijk achterin de auto. Toen gingen we achterin de auto kijken en toen stonden er 3 bestuurbare auto’tjes in. Dus het was heel leuk dat “sinterklaas” een soort kleine speurtocht in huis had uitgezet. En dat was toch wel weer iets speciaals!

{rsform 5}