Sinterklaasherinneringen

Gooien naar Sint…de herinnering van…

…Oma Gerrie Fonville

foto8“Ik was een meisje van 5 jaar mijn neef speelde sinterklaas mijn zusje van 8 jaar was net voor sint kwam heel boos geworden en even weggelopen ze kwam gelijk weer terug want sint kwam eraan toen we de pakjes hadden uitgepakt en ik een hele grote nare pop had gekregen die steeds omviel boven op mij wilde de sint en zijn pieten mijn zusje in de zak stoppen omdat ze was weggelopen nou ik gooide mijn pop naar de pieten en gilde dat ze die maar mee moesten nemen wat een sinterklaas avond dat vergeet je nooit meer ik heb inmiddels 6 kleinkinderen en vier sinterklaas heel groots met alle maal lieve en leuke dingen zodat hun mijn kleinkinderen altijd met een lach hierop terug kunnen kijken want het is en blijft een prachtig feest.

Dit is mijn verhaal!”

{rsform 5}