Avondvullend (meer dan 250 regels)

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Vanaf 149,95

We geven toe: in al die jaren dat we actief zijn als gedichtenservice (sinds 2001), hebben maar twee mensen het avondvullende gedicht durven bestellen. Dat is ook niet zo vreemd: 250 regels is natuurlijk écht veel te lang voor een sinterklaasgedicht. We weigeren hem echter uit het assortiment te halen, omdat we hopen, nee, dromen, dat er ooit iemand zal zijn die het gezelschap durft te tergen met een gedicht waarbij de troonrede nog in lengte verbleekt. Durf jij het aan? Ohja, en als je ons graag terug wilt tergen, dan geef je vooral lekker weinig informatie op in de laatste stap van je bestelling, zodat wij 250 regels moeten rijmen, maar geen idee hebben waarover.

Let op: je kunt maximaal één gedicht per bestelling aanvragen (omdat je de informatie per gedicht moet aangeven). Uiteraard kun je zoveel bestellingen plaatsen als je wilt.

Wissen
SKU: vijftw_avg Categorie:

1 beoordeling voor Avondvullend (meer dan 250 regels)

  1. Waardering 5 uit 5

    Lisa

    Jaaaa, ik was één van die twee mensen die OOIT een avondvullend gedicht had aangevraagd… Heb gevraagd om ‘iets over het leven’ en we hebben ons op pakjesavond helemaal suf gelachen om de fantastische wereldgeschiedenis die de rijmpieten van vijf-twaalf hadden opgetikt. Het begon bij de oerknal! Gieren! Aanrader, hou wel een glas water bij de hand want je wordt helemaal schor van het voorlezen, haha.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *