Superlang gedicht (44 regels)

Waardering 4.40 op 5 gebaseerd op 5 klantbeoordelingen
(5 klantbeoordelingen)

Vanaf 19,95

Heb je écht iets te vertellen aan de persoon met wie jij sinterklaas viert, kies dan voor het superlange gedicht. Niet zo lang dat de andere aanwezigen op hun horloge gaan kijken, maar wel met zoveel inhoud dat er ruimte is voor een lach en een traan, een mooie anekdote, een diepe gedachte of een combinatie van allemaal. Dit is het gedicht waarin je je verhaal kwijt kunt en waardoor er nog jaren geroepen zal worden: ‘Weet je nog, dat gedicht van < jouw naam>?’ Eeuwige roem gegarandeerd! Ook hier geldt: zorg ervoor dat je ons van zoveel mogelijk informatie voorziet in de laatste stap van je bestelling, zodat wij de informatie hebben om een fenomenaal sinterklaasgedicht voor je te schrijven.

Let op: je kunt maximaal één gedicht per bestelling aanvragen (omdat je de informatie per gedicht moet aangeven). Uiteraard kun je zoveel bestellingen plaatsen als je wilt.

Wissen
SKU: vijftwl_spl Categorie:

5 beoordelingen voor Superlang gedicht (44 regels)

 1. Waardering 5 uit 5

  Bastiaan (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben heel tevreden met mijn gedicht. Alles wat ik had ingevuld aan informatie zat erin met ook nog een leuke kwinkslag aan het einde. Laat dat heerlijk avondje maar komen. Dank!

 2. Waardering 3 uit 5

  Marijn (geverifieerde eigenaar)

  Heel erg leuk gedicht, knap gedaan. Was ook oprecht grappig en ontvanger was er door geroerd. Gedicht had echter wel een aantal fouten, twee keer dezelfde rijmwoorden in één couplet en het was in de ‘zij’ vorm geschreven in plaats van de ‘hij’ vorm. Kleinigheidjes die ik eruit kon halen, maar een grotere zorgvuldigheid was prettig geweest.

  • Lisette Jonkman

   Ha Marijn,

   Excuses dat ik een vrouw van je heb gemaakt in het gedicht! Dat was niet de bedoeling (ik ken alleen een vrouwelijke Marijn, dus omdat nergens stond dat je een man bent, las ik alle input alsof het van een vrouw kwam – oeps). Als je volgend jaar weer een gedicht nodig hebt, stuur ons dan even van tevoren een mailtje, dan maken we een ‘sorry-dat-we-dachten-dat-je-een-vrouw-was’-kortingscode voor een gratis gedicht voor je aan!

   Groetjes,
   Lisette

 3. Waardering 4 uit 5

  anne (geverifieerde eigenaar)

  Superleuk gedicht met alle dingen erin die ik had aangegeven. Dik tevreden

 4. Waardering 5 uit 5

  JANNA

  FANTASTISCH GEDAAN WIST NIET ZOVEEL INFO MAAR TOCH EEN FANSTASTISCH GEDICHT DAT HEEL GRAPPIG IS PETJE AF

 5. Waardering 5 uit 5

  Heleen

  Super site! Geweldige unieke gedichten, speciaal voor jou op maat gemaakt!
  Ben al jaren fan!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *