Topper van de avond (60-68 regels)

Waardering 4.50 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 klantbeoordelingen)

Vanaf 24,95

Dit superlange sinterklaasgedicht is absoluut niet geschikt voor ieder gezelschap. Vier je pakjesavond met ongeduldige mensen, dan raden we je aan voor een korter gedicht te gaan. Maar als je de tijd hebt en het sinterklaasfeest viert met mensen die creatieve uitspattingen enorm kunnen waarderen, dan ben je met dit gedicht de held van de avond, correctie, de held van de rest van het jaar. Uiteraard is het zéker voor dit gedicht belangrijk dat je ons in de laatste stap van je bestelling voorziet van véél informatie, zodat we veel material hebben om over te schrijven.

Let op: je kunt maximaal één gedicht per bestelling aanvragen (omdat je de informatie per gedicht moet aangeven). Uiteraard kun je zoveel bestellingen plaatsen als je wilt.

Wissen
SKU: vijftw_tva Categorie:

4 beoordelingen voor Topper van de avond (60-68 regels)

 1. Waardering 5 uit 5

  Marieka Baars (geverifieerde eigenaar)

  Als een leuke marketingactie wilde ik voor mijn opdrachtgevers die ik enige tijd geleden had ondersteunt met BHV advies en consultancy, een passend gedicht bij de drie chocoladeletters (B, H en V) die ik zou sturen. Ik was zelf al begonnen maar ik liep stuk. Hoe kreeg ik van de 100 dingen die ik er echt in wilde hebben, nu een kloppend en prettig leesbaar gedicht? Van iemand die ik inhuurde kreeg ik een gedicht waar ik nog niet laaiend enthousiast over was. Na weer een uur stoeien met online rijmwoordenboeken, kwam ik op eens op de site van vijftwaalf.nl . Ik moet zeggen dat ik eerst wat sceptisch was, bang dat ik wellicht een computergenereerd en superalgemeen gedicht zou krijgen. Maar niets is minder waar! Alle input die ik had gegeven is netjes opgenomen in het gedicht en het klopt als een bus! Hier ben ik echt heel blij mee en ik zou willen dat ik die meteen had gedaan ipv zelf rotzooien en een VA inhuren. Ik heb meteen nog 2 gedichten besteld! BEDANKT 5-12!

 2. Waardering 4 uit 5

  yvet95 (geverifieerde eigenaar)

  Super bedankt voor het leuke gedicht. Onze meiden gaan het zeker erg leuk vinden. Bedankt voor alles!!!!!!

 3. Waardering 5 uit 5

  Petra (geverifieerde eigenaar)

  Ik zit het gedicht net te lezen en lig helemaal dubbel!! Fantastisch geschreven met veel humor. De Piet heeft er een mooi verhaal van gemaakt. Kan alleen maar zeggen “Helemaal TOP!”

 4. Waardering 4 uit 5

  Henk Vaars (geverifieerde eigenaar)

  Vijftwaalf is typisch zo’n site die je liever voor jezelf houdt. Na het voorlezen van het Sinterklaasgedicht straks op 5 december vertel je er immers niet bij dat je het gedicht gekocht hebt. De Vijftwaalf dichter van dienst heeft zich daadwerkelijk ingeleefd in de opgegeven persoonlijke details en er mooi gedicht van gemaakt. Ik heb een paar kleine wijzigingen aangebracht om het gedicht nog persoonlijker te maken, dus eigenlijk kunnen we spreken over een co-productie van dichters onder elkaar 🙂 Ik beveel de site van harte aan! Prima kwaliteit/prijs-verhouding.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *