Overig

Sinterklaaskoekjes – 20% korting!

sinterklaasVijftwaalf bestaat alweer tien jaar en dat was voor ons een mooie reden om dit jaar een speciale deal te sluiten. Een hele zoete deal welteverstaan. Koekiekoekie.nl is een website waar de leukste themakoekjes gebakken en verkocht worden. En wat is er nu leuker dan je verjaardag te vieren met een heerlijke traktatie: Sinterklaaskoekjes! Natuurlijk kunnen we geen koekjes weggeven, maar we hebben wel een smakelijke korting voor je geregeld, 20% maar liefst. Normaal betaal je voor deze vrolijke set koekjes 12,50, maar met onze korting is dat slechts 10 euro! Wat je daarvoor moet doen? Heel eenvoudig, je gaat naar de bestelpagina van de speciale sinterklaassite en je bestelt de koekjes, maar meld er wel even de speciale actiecode Vijftwaalf10 bij.