€0,00

Geen producten in de winkelwagen.

[email protected]

€0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Vijftwaalf.nl weer van start!

More articles

Rijmtip #039: Inspiratie

Rijmtip #012: Alcohol

Rijmtip #004: Rijmwoorden

212Met de publicatie van het Sinterklaasgedicht voor Mark Rutte, hebben we Vijftwaalf.nl Editie 2012 officieel gelanceerd. Dezelfde site, dezelfde dienst, maar nu met een nieuw en slimmer systeem daarachter, dat er voor zorgt dat je je gedichten nooit meer kwijt hoeft te raken. Nu niet, maar ook volgend jaar niet!

Gedichten bewaard

Onze gedichtenservice draait al jaren als een zonnetje. toch waren we er nog niet helemaal gelukkig mee. Ten eerste verliep de gehele service via de mail en wanneer je veel mail verstuurt, is het onvermijdelijk dat je her en der in de spambox terechtkomt. Gevolg: gedicht spoorloos en heel veel uitzoekwerk. Dat hebben we dit jaar veranderd. Wie een gedicht wil aanvragen, maakt daarvoor een gratis account aan. We geven toe, dat is iets meer werk dan gewoon je e-mail adres invullen, maar het zorgt ervoor dat je gedicht altijd bewaard blijft. Niet alleen dit jaar, maar ook volgend jaar en het jaar daarna. Niet alleen leuk om later nog eens in te zien, maar ook fijn voor inspiratie.

Meer keuze

Wanneer je voorheen een gedicht op maat aanvroeg, dan was er maar één keuze: een gedicht op maat. Dit jaar hebben we wat keuzes toegevoegd. Je kunt vanaf nu zelf bepalen hoeveel je voor je gedicht wilt betalen, en daarmee dus ook hoe lang je het gedicht wilt hebben. Zo heb je veel meer controle over wat voor gedicht je krijgt. Ook kun je vanaf dit jaar aangeven hoe snel je je gedicht wilt hebben. De standaard levertijd is nog altijd 48 uur, maar als je wilt kun je aangeven dat je het gedicht sneller, of zelfs met grote spoed nodig hebt. Daar zitten uiteraard extra kosten aan verbonden, maar het zorgt er wel voor dat je zelfs op het laatste moment nog een gedicht kunt aanvragen.

Betere ervaring

We hebben dit jaar hard gewerkt aan de verbeteringen aan onze gedichtenservice en we hopen dat je er veel plezier van zult hebben. We hebben het getracht makkelijker, beter en duurzamer te maken, en wat ons betreft is dat gelukt!

- Advertisement -spot_img

Latest

Rijmtip #039: Inspiratie

Rijmtip #012: Alcohol

Rijmtip #004: Rijmwoorden

Rijmtip #035: Opgeven