22. Waarom is de website niet het hele jaar open?

    0
    13

    Vijftwaalf.nl is open vanaf het moment dat de Sint het land in komt, tot het moment dat hij weer vertrekt. Vaak krijgen we voor of na die tijd aanvragen van mensen, met de vraag waarom we niet het hele jaar open zijn. Daar zijn twee simpele redenen voor.

    1. We kunnen er in ons schema geen tijd voor maken. Vanaf half november houden we ieder jaar een maand vrij voor Vijftwaalf.nl. We richten ons leven, zowel zakelijk als privé, erop in dat we op ieder moment van de dag of nacht een gedicht voor iemand kunnen maken. Dat is voor zo’n korte tijd geweldig om te doen, maar het hele jaar zou simpelweg niet lukken.

    2. Na Sinterklaas zijn we altijd he-le-maal klaar met rijmen. We kunnen dan oprecht geen gedicht meer zien. Tegen de tijd dat december aanbreekt, doen we namelijk álles op rijm. Appen, mailen, praten met onze vrienden: ALLES. We vieren met z’n allen dan ook altijd een klein feestje als de site weer dicht gaat. En dan mogen we eindelijk slapen. HEEL VEEL SLAPEN. Op deze manier houden we het leuk voor onszelf, zodat we er het volgende jaar ook gewoon weer heel veel zin in hebben!